• Locatari:

  • Sunt Denisa Ciobancan, fericita posesoare a Apartamentului 49, castigat la 6/49. Imi place cafeaua cu lapte si miere si sunt blogerita in devenire.
  • Cutiute

  • Cel mai mult v-a interesat

  • Cutiute arhivate

  • Anunțuri

Dreptul la replica

 Tudor Chirila o „ciocneste” pe Andreea Raicu prin oras” . Asa suna articolul din 23 noiembrie publicat in ziarul „Evenimetul zilei”. Chestia interesanta nu e articolul, care e tipic presei de bulevard, ci replica solistului Vama:

„Doresc sa cer iertare opiniei publice pentru ca nu am informat-o in legatura cu stadiul echilibrului sufletesc in care ma aflam la 21.11.2007, data izbucnirii conflictului dintre mine si iubita mea, pe Calea Dorobanti. De asemenea, doresc sa cer iertare cititorilor agresati de acest conflict cu iz de <telenovela> si, in acelasi timp, ziaristilor care au fost obligati sa-si mute atentia de la alte subiecte pentru a reflecta in mod obiectiv si fara exagerare un blocaj in trafic si un act de agresiune. Doresc, totodata, sa cer iertare cetatenilor pentru ca eu si iubita mea am trecut printr-un moment dificil, care a degenerat intr-un asemenea conflict.

Doresc sa-mi cer iertare pentru ca nu am putut sa astept si sa consum acest conflict intr-o periferie a orasului Bucuresti, departe de ochii cetatenilor indignati, care au fost nevoiti sa-si intrerupa activitatea sau drumul.

Doresc sa cer scuze politiei pentru ca nu m-am autosesizat si nu m-am predat imediat ce am realizat distrugerea autoturismului iubitei mele.

Doresc sa ii reprosez iubitei mele ca nu a sesizat ea imediat autoritatile si ziarul <Evenimentul zilei> in legatura cu agresiunea la care a fost supusa. Probabil ca nu a facut asta din cauza abilitatii mele de a nu lasa urme, lucru care ingreuneaza constatarea agresiunii.

Doresc sa multumesc atât companiei BMW, pentru ca a fabricat o masina care a reusit sa se redreseze imediat dupa impact, fara nicio urma de zgârietura, cât si companiei Volvo, pentru ca a creat un automobil care loveste fara sa lase urme.

Doresc inca o data sa-mi cer iertare pentru ca am sentimente si stari care, in mod inuman si nemaintâlnit, mi-au scapat de sub control si, de asemenea, imi cer iertare pentru ca m-am indragostit de o persoana publica.

Pentru toate cele de mai sus si multe altele, doresc sa-mi exprim regretul.

Doresc sa cer iertare paparazzilor pentru ca la ora incidentului eram nervos sau aveam lacrimi in ochi si nu am reusit sa zâmbesc la poze.

Sunt insa convins ca opinia publica va intelege ca in spatele acestui incident sunt niste resorturi pe care nici macar protagonistii nu le-au putut gestiona si ni se va mai acorda o sansa.

In ceea ce ma priveste, imi exprim regretul pentru faptul ca nu am reusit sa negociez cu statutul de persoana publica. Dupa cum vedeti, exista uscaturi si aici, in România, nu numai printre românii din Italia.

Nu in ultimul rând, doresc sa multumesc ziarului <Evenimentul zilei> pentru relatarea obiectiva si fara patima a acestui inicident conjugal si pentru incercarea laudabila in plan moral si civic de a-i indica iubitei mele solutiile juridice la care ar trebui sa apeleze.

Voi intelege in continuare ca opinia publica, cititorii, sa taxeze virulent, in spiritul Agorei, aceasta scapare sentimentala impardonabila dintre doi oameni publici, pentru ca toti sa ne insusim invatamintele morale ce se impun.

Acest articol nu este un pamflet. El nu are caracter sfidator sau ironic si nu este rodul unei atitudini arogante. Este insa unica replica posibila in contextul unui asemenea jurnalism.

In final, as vrea sa ii cer iertare iubitei mele fiindca nu am apucat sa ii cer iertare pentru situatia creata, prea ocupat fiind cu a cere iertare celorlalti factori implicati in acest incident.”

Tudor Chirila

Sursa:  http://www.evz.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: