• Locatari:

  • Sunt Denisa Ciobancan, fericita posesoare a Apartamentului 49, castigat la 6/49. Imi place cafeaua cu lapte si miere si sunt blogerita in devenire.
  • Cutiute

  • Cel mai mult v-a interesat

  • Cutiute arhivate

  • Anunțuri

The End

E ianuarie… mai sunt vreo 5 luni si am terminat-o…n-a fost prea grea, dar nici eu nu m-am prea omorat cu ea… am luat-o uneori prea usor si mi-a dat peste nas… cand am luat-o in serios mi-am dat seama ca ma stresez degeaba…

… e vorba despre Facultatea de Jurnalism din cadrul UBB. Peste 5 luni s-a zis cu studentia [ zic ca e gata pentru ca in timpul master-ului studentii devin oameni seriosi, se muta in chirie, isi fac firma si uita de viata de camin]. Eu din pacate am renuntat la camin inca din anul 2, nu pentru ca nu mi-a placut ci pentru ca s-a inchis caminul in care stateam. Pot spune ca primul an de facultate a fost cel mai frumos. Apoi a urmat 2 ani in chirie, in 2 apartamente diferite… viata nu a mai fost la fel de palpitanta.

Din vorba-n vorba am lungit prea mult introducerea…defapt vroiam sa ajung la lucrarea de licenta, de care ar cam trebui sa ma apuc. Dar cum dupa Sarbatori capul e mare [nu de la prea multa minte, ci de la multa bautura si chefuiala] nu am nici o idee concreta … vreau sa fac ceva despre fotografia in presa internationala dar imi trebuie un subiect mai restrans… poate imi dati voi ceva idei.

Astept cu interes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: