• Locatari:

  • Sunt Denisa Ciobancan, fericita posesoare a Apartamentului 49, castigat la 6/49. Imi place cafeaua cu lapte si miere si sunt blogerita in devenire.
  • Cutiute

  • Cel mai mult v-a interesat

  • Cutiute arhivate

  • Anunțuri

Numai „U” !

Din pacate am aflat doar azi de regalul fotbalo-baschetbalistic dintre „U”-urile Clujului care a avut loc ieri in sala Transilvania.    

                                                                   

INEDIT “U” Mobitelco si “U” Cluj au facut blat în meciul de baschet – fotbal si au remizat, scor 52-52
Aproximativ 1800 de clujeni au luat cu asalt Sala Sporturilor “Horia Demian”, miercuri seara, pentru a vedea pe viu daca fotbalistii lui Alpar Meszaros pot sa sara sau daca elevii lui Tab Baldwin stiu sa joace la ofsaid.
Lanterna rosie a ligii lui Mitica, “U” Cluj, a gasit solutia pentru a se salva de la retrogradare: reprofilarea jucatorilor de la echipa de baschet a clubului universitar. Elevii lui Tab Baldwin nu le-au dat nicio sansa fotbalistilor în reprizele de baschet, dar, în mod suprinzator, au dominat jocul si dupa ce cosul a fost ridicat, iar tinta a devenit poarta. Sârbii Milan Medvedj si Branko Cuic si-au driblat adversarii si au jonglat cu mingea ca pe terenul de fotbal, cei doi atragându-i atentia chiar si lui Anton Dobos.“Ii lasam sâmbata la baschet, iar duminica îi chemam sa joace la noi”, a glumit presedintele Universitatii. Pe de cealalta parte, onoarea fotbalistilor a fost salvata de Nemanja Jovanovic si Dorin Goga, care si-au demonstrat instinctul de golgheteri si sub panou si au înscris majoritatea punctelor pentru trupa lui Alpar Meszaros. Cosurile celor doi nu au putut împiedica însa ca scorul sa ia proportii în favoarea celor de la “U” Mobitelco, carora li s-a facut mila de adversari si i-au ajutat sa recupereze din diferenta. Iheadindu l-a luat în brate pe Marius Popescu, pentru ca acesta sa ajunga la cos, iar în ultimele doua minute ale jocului de baschet le-au permis fotbalistilor sa intre cu totii pe teren, pentru a juca 20 contra 5. Dupa ce nici asa nu s-a putut ajunge la un scor onorabil, rezultatul s-a decis la masa verde, meciul terminându-se egal, 52 la 52. “Este pentru prima si ultima data când vând un meci. Daca nu am avea la sfârsitul saptamânii meci în campionat, am merge în Turcia cu “U” Cluj, deoarece ne-am înteles foarte bine astazi”, a declarat Mircea Cristescu, managerul lui “U” Mobitelco.”
[sursa : http://www.prosport.ro ]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: